Dermaroller 0.3mm

RENDELJE MEG MOST!

Dermaroller, kiváló hatású bõrmegújító kézi készülék szakemberek számára:

2885.-

 

Tű méret:

2cm-es műanyag hengeren 192 darab 0,3mm-es  nemesacél tű.

Bővebb leírás


2,885.00 Ft Áfával

DR-03

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

Ha Ön még nem vásárolt nálunk, de szakemberként regisztrált, kérjük, küldje el vállalkozói igazolványának, cégkivonatának, oklevelének vagy szakmai bizonyítványának másolatát az elérhetőségünkre. Kizárólag ebben az esetben tudjuk a megrendelését szakmai áron teljesíteni! E-mail: rendeljma@gmail.com Köszönjük a megértését!dermaroller egy két centiméter széles, tűs henger.

A henger felületét közel kétszáz hajszálvékony tû borítja. Arcbőr felületén görgetve, hatékony megoldást nyújthat hegek, ráncok, cellulit, tág pórusok, terhességi csíkok eltüntetésére.  Mindezt mellékhatások nélkül.

 

Hogyan ránctalanít?

Az apró tûszúrások hatására biológiai aktivátorok termelõdnek, mely által a bõr megfiatalodik, regenerálódik, továbbá a kollagén termelõdés akár négyszeresére felfokozódik a dermaroller által. A kollagén az az anyag, mely felelõs bõrünk rugalmasságáért, és ez az az anyag, mely az évek múlásával már nem elég hatékony a vízmegkötés funkciójával, ezért kezd el a bõr öregedni. A dermaroller által kivételesen felfokozódott kollagén termelés beindítja a bõr fiatalodását, a ráncok eltûnését és a bõrhibák regenerálódását. Pár hónap alatt, a dermaroller kezelés hatására, képes az a kollagén háló visszaépülni a bõrbe, mely a fiatal bõrre jellemző.

 

Használat:

A kezelés abból áll, hogy a, fertõtlenített arcbõrön a hengert többször, akár 10-15-ször is átgörgetjük. A görgetés közben a dermaroller apró tûi rendkívül kis méretû sérüléseket ejtenek a bõrön. A mikrosérülések következtében beindul a bõr természetes regenerációs folyamata, ennek következtében a bõr kollagén termelése akár többszörösére is nõhet, ennek tulajdoníthatók a dermarolleres kezelés pozitív hatásai.

 

Hatásos?

A kollagén termelõdésének a megnövekedése azzal jár, hogy a bõr rugalmasabb lesz, a megereszkedett bõr fiatalabbá válik, a ráncok halványodnak, eltûnhetnek. Az esetleg a bõrön levõ hegek, májfoltok eltûnnek, halványodnak.

 

Fontos!

A kezelést követõen előfordulhatnak egészen apró véraláfutások, bőrpír. Ezek a tünetek néhány nap alatt megszûnnek. A kezelést követően legalább egy hétig nem tanácsos közvetlen napsugárzásnak kitenni a bőrt, tilos a szolárium. Tanácsos UV védelmet nyújtó krémmel bekenni néhány napon keresztül a kezelt felületet.

 

Ellenjavallat:

aktív bőrfertőzés, gyulladt bőr, pattanás, ekcéma stb., herpesz,  anyajegy,  krónikus bőrbetegség, véralvadási problémák, rosszindulatú bőrelváltozások,, aktív akne,  ekcéma, arcpír (Rosacea),  pikkelysömör,  komoly solar keratosis (tartós napfényhatásra kialakuló, érdes tapintatú, elmosódott szélű foltok), kiemelkedő anyajegy, szemölcs,  keloid képződésre való hajlam,  terhesség és szoptatás, kezelést megelőző fél éven belüli erős kémiai hámlasztás, érzéstelenítő krémmel szembeni allergia,  különböző gyógyszerek pl. roacutan, vérhígító, illetve véralvadásgátló szerek, továbbá aszpirin és aszpirin tartalmú gyógyszerek szedésekor, cukorbetegség

 

 

Figyelem!

 

Érdemes a dermarolleres kezelést a tü nélküli mezoterápiával ötvözni, ami annyit jelent, hogy a bőr számára kedvezõ hatóanyagokat a dermaroller által a bőrben létrehozott apró csatornák segítségével juttatjuk be a bõrbe, így jelentõsen javul a kezelés eredményessége, a hatás látványosabb. Fontos, hogy a kezelést végző személy a bőrtípust, a megoldandó problémát figyelembe véve a megfelelõ hatóanyagokat válassza ki.

 

Eredmények:

Már egy kezeléstől is várhatunk eredményt, de a teljes hatás eléréséhez akár 5-7 kezelés is szükséges lehet. A kezelések között minimum 1 hét szünetet kell tartani!

 

Gyártott  tű méretek:

1 hengeren 192 darab 0,2mm,

1 hengeren 192 darab 0,25mm,

1 hengeren 192 darab 0,3mm,

1 hengeren 192 darab 0,5mm, 

1 hengeren 192 darab 0,75mm,

1 hengeren 192 darab 1,0mm, 

1 hengeren 192 darab 1,5mm,  

1 hengeren 192 darab 2,0mm, 

1 hengeren 192 darab 2,5mm

1 hengeren 192 darab 3,0mm.
 

Össz súly: 0.1kg

 

FONTOS:  
0,3mm 
Ezen tűméretű dermaroller kezelés során minimális fájdalom, és ritkán minimális vérzés tapasztalható! 
Az eszközzel kizárólag hygéniai, és fertőtlenítési szabályok betartásával végezhető kezelés!

 

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0.00 Ft
Összesen 0.00 Ft

Kosár Fizetés