Dermaroller 3,0mm

RENDELJE MEG MOST!

Dermaroller, kiváló hatású bõrmegújító kézi készülék szakemberek számára:

2885.-

 

Tű méret:

2cm-es műanyag hengeren 192 darab 3,0mm-es  nemesacél tű.

Bővebb leírás


2,885.00 Ft Áfával

DR-3,0

Termék elérhetőség: Raktáron

Ha Ön még nem vásárolt nálunk, de szakemberként regisztrált, kérjük, küldje el vállalkozói igazolványának, cégkivonatának, oklevelének vagy szakmai bizonyítványának másolatát az elérhetőségünkre. Kizárólag ebben az esetben tudjuk a megrendelését a fenti, szakmai áron teljesíteni! E-mail: rendelesekma@gmail.com Köszönjük a megértését!

 

dermaroller egy két centiméter széles, tűs henger.

A henger felületét közel kétszáz hajszálvékony tû borítja. Arcbőr felületén görgetve, hatékony megoldást nyújthat hegek, ráncok, cellulit, tág pórusok, terhességi csíkok eltüntetésére.  Mindezt mellékhatások nélkül.

 

Hogyan ránctalanít?

Az apró tûszúrások hatására biológiai aktivátorok termelõdnek, mely által a bõr megfiatalodik, regenerálódik, továbbá a kollagén termelõdés akár négyszeresére felfokozódik a dermaroller által. A kollagén az az anyag, mely felelõs bõrünk rugalmasságáért, és ez az az anyag, mely az évek múlásával már nem elég hatékony a vízmegkötés funkciójával, ezért kezd el a bõr öregedni. A dermaroller által kivételesen felfokozódott kollagén termelés beindítja a bõr fiatalodását, a ráncok eltûnését és a bõrhibák regenerálódását. Pár hónap alatt, a dermaroller kezelés hatására, képes az a kollagén háló visszaépülni a bõrbe, mely a fiatal bõrre jellemző.

 

Használat:

A kezelés abból áll, hogy a, fertõtlenített arcbõrön a hengert többször, akár 10-15-ször is átgörgetjük. A görgetés közben a dermaroller apró tûi rendkívül kis méretû sérüléseket ejtenek a bõrön. A mikrosérülések következtében beindul a bõr természetes regenerációs folyamata, ennek következtében a bõr kollagén termelése akár többszörösére is nõhet, ennek tulajdoníthatók a dermarolleres kezelés pozitív hatásai.

 

Hatásos?

A kollagén termelõdésének a megnövekedése azzal jár, hogy a bõr rugalmasabb lesz, a megereszkedett bõr fiatalabbá válik, a ráncok halványodnak, eltûnhetnek. Az esetleg a bõrön levõ hegek, májfoltok eltûnnek, halványodnak.

 

Fontos!

A kezelést követõen elõfordulhatnak egészen apró véraláfutások, bõrpír. Ezek a tünetek néhány nap alatt megszûnnek. A kezelést követõen legalább egy hétig nem tanácsos közvetlen napsugárzásnak kitenni a bõrt, tilos a szolárium. Tanácsos UV védelmet nyújtó krémmel bekenni néhány napon keresztül a kezelt felületet.

 

Ellenjavallat:

kezelést megelőző fél éven belüli erős kémiai hámlasztás, érzéstelenítő krémmel szembeni allergia,  különböző gyógyszerek pl. roacutan, vérhígító, illetve véralvadásgátló szerek, továbbá aszpirin és aszpirin tartalmú gyógyszerek szedésekor, cukorbetegség, aktív bőrfertőzés, gyulladt bőr, pattanás, ekcéma stb., herpesz,  anyajegy,  krónikus bőrbetegség, véralvadási problémák, rosszindulatú bőrelváltozások,, aktív akne,  ekcéma, arcpír (Rosacea),  pikkelysömör,  komoly solar keratosis (tartós napfényhatásra kialakuló, érdes tapintatú, elmosódott szélű foltok), kiemelkedő anyajegy, szemölcs,  keloid képződésre való hajlam,  terhesség és szoptatás

 

Figyelem!

Érdemes a dermarolleres kezelést a tü nélküli mezoterápiával ötvözni, ami annyit jelent, hogy a bõr számára kedvezõ hatóanyagokat a dermaroller által a bõrben létrehozott apró csatornák segítségével juttatjuk be a bõrbe, így jelentõsen javul a kezelés eredményessége, a hatás látványosabb. Fontos, hogy a kezelést végzõ személy a bõrtípust, a megoldandó problémát figyelembe véve a megfelelõ hatóanyagokat válassza ki.

 

Eredmények:

Már egy kezeléstõl is várhatunk eredményt, de a teljes hatás eléréséhez akár 5-7 kezelés is szükséges lehet. A kezelések között minimum 1 hét szünetet kell tartani!

  

Gyártott tű méretek:

1 hengeren 192 darab 0,2mm,

1 hengeren 192 darab 0,25mm,

1 hengeren 192 darab 0,3mm,

1 hengeren 192 darab 0,5mm, 

1 hengeren 192 darab 0,75mm,

1 hengeren 192 darab 1,0mm,  

1 hengeren 192 darab 1,5mm,  

1 hengeren 192 darab 2,0mm,  

1 hengeren 192 darab 2,5mm,

1 hengeren 192 darab 3,0mm.

 

Össz súly: 0.1kg

 

FONTOS:
3,0mm    
Ezen tűméretű dermaroller kezelés során fájdalom, és vérzés tapasztalható! 
Az eszközzel kizárólag hygéniai és fertőtlenítési szabályok betartásával végezhető kezelés!

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0.00 Ft
Összesen 0.00 Ft

Kosár Fizetés