Gyémántfejes mikrodermabráziós készülék

Gyémántfejes mikrodermabráziós készülék

RENDELJE MEG MOST!

Azaderm-Gyémántfejes mikrodermabráziós készülék szakemberek számára:

Most: 79.500- Ft

 

Kiváló minőségű gyémántfejes hámlaszó készülék. (110W)

Külön anyagköltége nincs, csak tisztítást,és  fertőtlenitést igényel!

Bővebb leírás

Leárazás!
89,550.00 Ft Áfával

99,500.00 Ft Áfával

(árat csökkentettünk 10 %-al)

H-02

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

Ha Ön még nem vásárolt nálunk, de szakemberként regisztrált, kérjük, küldje el vállalkozói igazolványának, cégkivonatának, oklevelének vagy szakmai bizonyítványának másolatát az elérhetőségünkre. Kizárólag ebben az esetben tudjuk a megrendelését a fenti, szakmai áron teljesíteni! E-mail: rendeljma@gmail.com Köszönjük a megértését!

 

Gyémántfejes mirodermabrázióval, professzionális bőrradírozást, hámlasztást végezhet!

A kezelés célja, hogy bőrfiatalítást, a felső, elöregedett hámréteg ellenőrzött eltávolítását érjük el, az eltávolított felső réteg alatt fiatal, új hámréteg képződését serkentsük. A gyémántfej előnye, hogy a kezelés kényelmes, kellemes. A mikrodermabráziós eljárás a test bármely területén alkalmazható. Általában már az első kezelések alkalmával javulás mutatkozik, de heti rendszerességgel ismétlése javasolt (5-10 alkalom problémától, bőrtípustól függően), kezdetben kúraszerűen, majd az eredmény fenntartása érdekében ritkábban, de rendszeresen.

Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható, nem kellemetlen, nem fájdalmas.

 

Gyémántfejes Mikrodermbráziós bőrradírozó készülék:

Az Olasz Mattioli 20 évvel ezelőtt tervezte a mikro-kristályos bőrcsiszolót (Dermabrasion). Bőrgyógyászok és orvosok alkalmazták elsőként e technikát. Azonban rövid időn belül egyre több és több szépségszalon és kozmetikus is alkalmazta ezt a hatásos eljárást. Éveken át fejlődött Európában ez az eljárás ás számtalan elégedett páciens bizonyította a különleges kezelés hatását.

Ez a gép, a Dermabrasion tovább fejlesztett változata. Egy olyan eszköz amely sebészeti beavatkozás nélkül kezeli a bőrfelületet a steril gyémánt fejek segítségéves. Ledörzsöli a bőrfelületén található elhalt hámsejteket és a bőrre rakódott szennyeződést.

 

Ezzel a módszerrel eltávolítjuk, a feleslegessé vált bőrrészeket továbbá korrigálhatjuk a bőr hibáit, ráncokat és a nem kívánt pigmentációs problémákat is. Amennyiben csak ritkábban tudja valaki alkalmazni ezt az eljárást akkor is jó hatásfokkal juttathatja a kiegészítő bőrápoló készítményeket a bőr megfelelő rétegibe, ahol a sejtek újra feltöltődnek a szükséges tápanyagokkal. Ennek köszönhetően a bőr újra egészséges és szép lesz. A kezelést követően a

bőr újra egészséges, szép és ragyogó lesz.

 

Ez a gyémántfejes mikrodermabráziós készülék nem igényel anyagköltséget, hosszantartó folyamatos kezelések elvégzésére alkalmas, használat után csak tisztítani, fertőtleníteni szükséges!

 

Kiválóan alkalmazható érett, öregedő  bőrre, lassú anyagcserét folytató bőrre,aknékra, vastag felhámú  bőrre, heges, sebhelyes bőrre, pigmentfoltos (nap, öregségi májfolt) bőrre, tág pórusú, mitesszeres bőrre, egyenetlen bőrfelszín esetén,  arcon, dekoltázson, kézfejen kívül testkezelésként terhességi és fogyási csíkok (stria) halványítására is alkalmazható eljárás.

Tartozék: 9db gyémánt kezelőfej

 

Tehnikai adatok:

Tápegység

220V-230V

Frekvencia

50-60Hz

Kimeneti teljesítmény

110W/0.227A

Üzemmód

folyamatos

Súlya

4,1kg

Dimenzió

: 43cm x 38cm x 22cm

Szín

Fehér

Kiegészítők

9 gyémánt fej

Össz súly:5,5kg

 

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0.00 Ft
Összesen 0.00 Ft

Kosár Fizetés