Skyn Scrubber hidroabráziós készülék

Skyn Scrubber hidroabráziós készülék

  AKCÓ!!!!!    RENDELJE MEG MOST!

Hydroabráziós aztali hámlasztó készülék Szakemberek Számára!

Bővebb leírás

Leárazás!
27,500.00 Ft Áfával

37,500.00 Ft Áfával

HD-1

Termék elérhetőség: Raktáron

Ha Ön még nem vásárolt nálunk, de szakemberként regisztrált, kérjük, küldje el vállalkozói igazolványának, cégkivonatának, oklevelének vagy szakmai bizonyítványának másolatát az elérhetőségünkre. Kizárólag ebben az esetben tudjuk a megrendelését a fenti, szakmai áron teljesíteni! E-mail: rendeljma@gmail.com Köszönjük a megértését!

 

Rendkívül kíméletes, mégis hatékony!


Az ultrahangos bőrradír a legfantasztikusabb választás a bőrtisztításra, és bőrápolásra egyaránt.Mindenki esetében bizonyíthatóak a bőrre gyakorolt hosszabb ideig tartó, kiemelkedően jótékony hatásai különösen az arc kezelésében. A hydroabráziós ultrahang  olyan tartományban működik mely másodpercenként 24.000Hz-40 000kHz-es rezgést hoz létre.Eltávolítható, megsemmisíthető a pigmentáció, az elhalt hám, szennyeződés a bőrről. tágítja a pórusokat, üde fényűvé, rugalmassá teszi a bőrt.A kezelés célja, az elhalt hámsejtek eltávolítása, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése, ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.Lehetővé teszi még a különböző anyagok bevitelét a bőr pórusain keresztül. Kíméletes eljárás éppen az ultrahangot kísérő pozitív hatásoknak köszönhetően, hiszen megfelelő emulzióval, azonnali eredménnyel jár.Hámlaztáskor a kezelőfej ultrahangos vibrációt bocsát ki, másodpercenként több tízezer rezgést, így porlasztja a vizet. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikrorobbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szaru lemezkéket és a felületi szennyeződéseket a bőrfelszínről. Ezáltal tisztítják a pórusokat. Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang-hatás mikro masszázst nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat.

 


A hydroabráziós készülékkel végzett kezelés alapvetően két részből áll:


-A rendkívül alapos és mélyre ható peelinget követően kerül sor a bőr hidratálására és táplálására.

-A kezelőfejet megfordítva a nemesacél „spatula” mintegy felfekszik a bőrfelszínre, így, azultrahang hatására lehetővé válik a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok bejuttatása a bőrmélyebb rétegeibe. Fokozódik a sejtmembrán áteresztő képessége, de ultrahang hatására abőr vízfelvevő képessége is jelentősen megnő. A besugárzott terület pH-értéke alkalikusirányba tolódik el. A gyulladásos bőrfelületeken ez gyógyhatású, ebben rejlik fájdalomcsillapító hatása is.

 

 Hány kezelés ajánlott?


A kezelés akár alkalmanként, akár kúraszerűen elvégezhető,de egy kezelés során alkalmazva is segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást.Kúraszerűen alkalmazva lehetőséget nyújt hiperkeratózis, seborrhoea, egyenetlen bőrfelszín eredményes kezelésére.Végeredmény: tiszta, homogén bőrfelszín, hidratált, optimális tapintású bőrstruktúra.

 
Nem okoz érzékenységet?

 A kezelés számos előnye közül egyik a gyengéd, ám rendkívül eredményes hatásmód. Az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrtípusok nem hámlaszthatók drasztikusan, pl. savakkal. Az ultrahang által keltett hullámok csak a hám elszarusodó rétegét távolítják el, emellett a vaporizált víz, nyugtatóan hat a bőrfelszínen. A víz szinte az egyetlen anyag, mely biztosan nem okoz allergiás reakciót, ezért a hydroabrzió a legbiztonságosabb, és bőrtípusnak megfelelően alkalmazható  módszer a bőrfunkciók javítására.A kezelés előnye még, hogy nincs elhúzódó vagy kései mellékhatás.

 

KONTRAINDIKÁCIÓK:


- pacemaker használata esetén,

- vérzés, vérzéshajlam esetén,

- lázas állapot,

- terhesség esetén,

- daganatos megbetegedések.


 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK:


- seborrhoeás bőrök  kezelése

- sápadt, fakó, szártaz bőr kezelésére,

- laza, tónusát vesztett bőr kezelésére,

- napfény által károsodott bőr kezelésére(hiperkeratunizáció)

- nyak, dekoltázs kezelésére,

- javítja a bõr alatti mikrokeringést

 

Garancia 1 év.

 

Tehnikai adatok:

 

Input Voltage

220V-240V, 50-60Hz

Frequency

 24-40kHz

Output Power

4.5W

Frequency modulation

3Hz/30Hz

Gross Weight

0.7 kg

Dimension

 220mm x 170mm x 50mm

Color

white 

 

 

 

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0.00 Ft
Összesen 0.00 Ft

Kosár Fizetés