Ultrahangos készülék

Ultrahangos készülék
RENDELJE MEG MOST!
Ultrahangos kozmetikai arckezelő készülék szakemberek számára:
19 500 Ft+áfa

Digitális kijelzővel, 2 kezelőfejjel

Bővebb leírás


24,750.00 Ft Áfával

KG-01

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

Ha Ön még nem vásárolt nálunk, de szakemberként regisztrált, kérjük, küldje el vállalkozói igazolványának, cégkivonatának, oklevelének vagy szakmai bizonyítványának másolatát az elérhetőségünkre. Kizárólag ebben az esetben tudjuk a megrendelését szakmai áron teljesíteni! E-mail: rendeljma@gmail.com  Köszönjük a megértését!

 

Az ultrahang a gyógyászatban már évtizedek óta beváltan használt kezelési módszer. A kozmetikai felhasználása napjainkban rendkívül elterjedt és népszerű, felhasználva az egészségügyben szerzett évtizedes tapasztalatokat.

Hatóanyag mentesen az ultrahangnak számos pozitív mellékhatása mutatható ki.

A hatóanyag bevitelén kívül pozitív mellékhatásként említhető, a sejtekben keletkező hőhatás. Pozitív mellékhatásaként megállapítható még a véráram gyorsító hatása, mely gyorsítja a tápanyag eljutását hatóanyagunkból a sejtekbe. Természetesen gyorsítja a salakanyag elszállítását is. 

Jól használható cellulitisz kezelésre. A cellulitisz hatóanyagok általában zsíros, olajos állagúak, tehát nem iontoforizálhatóak.

A két kezelőfejes ultrahang az egyik legszélesebb körben alkalmazott hatóanyag beviteli módszer, alkalmazásával a vízben és zsírban oldódó hatóanyagok is könnyen bejuttathatók a bőrbe.

A régen hatóanyag-bevitelre használt iontoforézissel ellentétben, amely csak ionokat, illetve vízben oldódó vitaminokat, hatóanyagokat volt képes bejuttatni a bőrbe, az ultrahang zsírok, zsírban oldódó vitaminok, nagyobb molekulájú hatóanyagokat egyaránt a bőrbe tud juttatni.

 

 

Tehnikai adatok:

 

Tápegység

220V -230V,50/60Hz

Idő és intenzitás

Digitális idő, állítható intenzitás

Teljesítmény

0,5- 1 W/cm 

Üzemmód

folyamatos, és pulzáló

Súlya

1.2g

Dimenziió

 80mm x 190mm x 220mm

Színes

 White,Black

Kiegészítők

2 ultrahang kezelőfej

 

Össz súly:1,4kg

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0.00 Ft
Összesen 0.00 Ft

Kosár Fizetés