Kavitációs alakformáló készülék

RENDELJE MEG MOST!

Azaderm-Kavitációs készülék szakemberek számára:

56 000 Ft+áfa


Rendkívül hatékony ultrahangos, kavitációs zsírbontó, és cellulitkezelő készükék.

Bővebb leírás

Leárazás!
71,120.00 Ft Áfával

142,240.00 Ft Áfával

(árat csökkentettünk 50 %-al)

CV-01

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

Ha Ön még nem vásárolt nálunk, de szakemberként regisztrált, kérjük, küldje el vállalkozói igazolványának, cégkivonatának, oklevelének vagy szakmai bizonyítványának másolatát az elérhetőségünkre. Kizárólag ebben az esetben tudjuk a megrendelését a fenti, szakmai áron teljesíteni! E-mail: kerativkft@gmail.com Köszönjük a megértését!

 

Kavitációs zsírbontás elmélete:

A meghatározott frekvencián működő ultrahang hullám egyenletes, szabályozott és ismétlődő. Ez a hullámlöket mikroméretű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben. Ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szinte szétrobbantja azokat. Ez a robbanás a nagyon gyenge, törékeny zsírsejt membránok (hártyák) törését okozza, elősegítve ezzel a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével kiürül szervezetünkből.
 A kavitációs ultrahang természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.
A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-4 centiméter zsír is "leolvadhat" a has, csípő, comb, lovaglónadrág, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott "makacs"   zsírfeleslegből. de a terápia akkor a legeredményesebb, ha  naponta legalább 3-4 liter folyadékot fogyasztasz, elősegítve a lebontott zsír távozását.

Időtartam:

A kavitációs zsríbontás kezelési ideje a testrészektől függően 30 perc.

 

Szövődmények:

A kavitációs zsírbontás teljesen fájdalommentes eljárás.
6-10 alkalmas kúrákat ajánlunk a legoptimálisabb eredmény eléréséhez, mindamellet, hogy a vendég maximális együttműködése nélkülözhetetlen a kavitációs zsírbontás végső eredményéhez!

Mit érez a kezelés alatt?


A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során a páciens speciális, a kavitációs kezelésre olykor jellemző ciripelő hangot hallhat. A kúra alatt a szokásos napi tevékenység zavartalanul folytatható, nincs szükség kompressziós fáslizásra. A kezelt bőrfelszínen nem alakulnak ki bevérzések, véraláfutások, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésének pillanatától egyértelműen csak pozitív irányú lehet.

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?


A kavitációs zsírbontás eljárása olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik a normál, illetve az enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a has, csípő, fenék, comb, illetve kar területén felhalmozódott nemkívánatos lokális zsírrétegtől.

 
Nyirokmasszázs alkalmazásával (a bőr és a kötőszövet kavitációs kezelés utáni masszírozásával) lehetőséget adunk a testnek a felhalmozott mérgek és salakanyagok gyorsabb kiválasztására. Elvezeti a nyirok folyadékot. Csökkenti a szöveti ödémákat. Mérséklődik a nyomás miatti fájdalom, feszülés. Élénkül a nyirokrendszer működése és a vérkeringés. Aktiválja az immunrendszert és a sejt- anyagcsere folyamatokat. Fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba. Hat a vénákra is. Általánosan közérzetjavító. Relaxál testi, idegi, agyi szinten. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Mérsékli a cellulitot.
Rendszeresen érdemes alkalmazni. (1 nem elég.)
Akár minden nap is lehet. Nincs káros mellékhatása. Legkorábban csak néhány kezelés múlva mutathatunk fel egyértelműen látható és tapintható eredményt. Egy erősen elsalakosodott testet, vízzel telítődött testrészt nem lehet egy kezelés alatt megtisztítani

Előnyök a kezeléseknél:
  -Zsír és körméret csökkentés
  -Cellulit csökkentés
  -Alakformálás
  -Kollagén megújulás és bőrfeszesítés egyidőben

 

 

FONTOS!

Ne használja a gépet, közvetlenül, kiálló csont vagy ízületi terület felett!
Ne használja a gépet, a hason a terhes nőknél vagy  menstruáció idején!
Ne használja a gépet fém-, műanyag vagy szilikon beépítésnél!
Ne használja a gépet, beépített orvosi elektromos eszközt viselő (pl.:pacemaker), vagy  hallókészüléket használó személynél!
Ne használja a gépet, az epilepsziában szenvedő vagy  rossz egészségi állapot esetén!
Ne használja a gépet a sebes felületen!.
Ne használja a gépet magas vérnyomás vagy a cukorbetegség vagy súlyos bőrbetegség, vagy a szívbetegségek esetén, illetve olyan személynél aki érzékeny az elektromos áramra, vagy aki hormonkezelés alatt áll!

Tehnikai adatok:

Garancia 6 hónap.

Specifications Frequency

40KHz

Max Input Power

50W

Control System

LCD control panel

Handpieces

1 cavitation handpiece (40KHz);

Electrical

100VAC~240VAC,50Hz/60Hz

Dimension

30cm×30cm×17cm(L×W×H)

Weight

3,8 Kg

 

 

PRODUCT NAME:

Ultrasonic Cavitation Slimming System

MODEL NUMBER:

HKS-817

Digital panel 

Electrical:

□220V/50Hz □110V/60Hz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Össz. súly:4,2kg

 

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0.00 Ft
Összesen 0.00 Ft

Kosár Fizetés